top of page

Stormschade herstel

De natuur, hoe romantisch die ook is, heeft niet altijd het beste voor met de wezens die er onderdeel van uit maken. Soms gebeurt het dat vanwege harde windvlagen een boom ernstig beschadigd kan raken of zelfs omwaait (gelukkig gebeurt dit zelden en moet de boom bijna altijd in een slechte of onverzorgde staat zijn geweest). Indien de boom beschadigd is, is het vaak nodig of verstandig voor de welzijn van de boom om enkele ledematen of delen hiervan te verwijderen. Ook is het mogelijk het figuur van de boom zo aan te passen dat de kans op stormschade kleiner is. Vaak zal zo een snoeibeurt niet het mooiste uit een boom halen, daarom is het soms aan te raden om een paar jaar later nog een reguliere snoei uit te voeren.

Ik ben de hele week telefonisch bereikbaar, dus indien u een dringende vraag heeft is het altijd de poging waard even contact op te nemen.

Stormschade Herstel: About

Boomverzorging Delft, Boomverzorging Den Haag, Boomverzorging Den Hoorn, Boomverzorging Wateringen, Boomverzorging Rijswijk, Boomverzorging Kijkduin, Boomverzorging Honselersdijk, Boomverzorging Naaldwijk, Boomverzorging Monster, Boomverzorging ’s gravenzande, Boomverzorging De lier, Boomverzorging Scheveningen, Boomverzorging Voorburg, Boomverzorging Leidschendam, Boomverzorging Nootdorp, Boomverzorging Voorburg, Boomverzorging Delfgauw, Boomverzorging Pijnacker, Boomverzorging Zoetermeer, Boomverzorging Berkel en Rodenrijs, Boomverzorging Bleiswijk, Boomverzorging Wassenaar, Boomverzorging Voorschoten, Boomverzorging Zoeterwoude, Boomverzorging Oestgeest, Boomverzorging Leiden, Boomverzorging Waddinxveen, Boomverzorging Gouda, Boomverzorging Zevenhuizen, Boomverzorging Rotterdam, Boomverzorging Schiedam, Boomverzorging Vlaardingen, Boomverzorging Maasland, Boomverzorging Maassluis, Boomverzorging Schipluiden, Boomverzorging Alphen aan de Rijn 

Omgevallen boom Delft.jpg
bottom of page