top of page

Overige Diensten

Naast snoei, kap en inspectie zijn er nog andere diensten die ik lever.

Monumentale Boomzorg

Monumentale en beschermde bomen zijn van groot belang voor hun omgeving en daardoor soms ook voor de plaatselijke cultuur. Deze bomen verdienen de beste verzorging die er is, en daar draag ik graag aan bij.

Stormschade Herstel

Soms gebeurt het dat een boom tijdens een storm aanzienlijke schade oploopt. Dit kan desastreus zijn voor de boom, daarom is het van belang dat de boom zo goed mogelijk verzorgd wordt na een storm.

Bomen Aanplanten

Steeds blijkt het dat bomen van groot belang zijn voor zowel het klimaat, als het (plaatselijke) milieu. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel mooi en voegen waarde toe aan uw grond. Daarom kan het wenselijk zijn om een boom te planten. Ik sta voor u klaar om uw boom aan te planten, en u op weg te helpen met de nazorg.

Bomen verplanten

Hoe belangrijk en mooi bomen ook zijn, soms staan ze in de weg van uw (bouw)plannen. Dan is er de mogelijkheid de boom te verplanten. Ik zorg ervoor dat dit veilig gebeurt, en dat de boom goed aanslaat na de verplanting.

Andere Verzorgings Werkzaamheden

Voor andere boomverzorgings werkzaamheden, zoals het plaatsen van een kroonverankering kunt u ook bij mij terecht. Ik lever maatwerk, dus in overleg is heel veel mogelijk.

Overige Diensten: Services
Vraag een vrijblijvende offerte aan
arrow&v
arrow&v

Dankuwel voor uw aanvraag! We nemen spoedig contact op.

Contact

Rooibos Boomverzorging
Nino van de Rijzen

Landsteinerbocht 10
2614 GN Delft ZH

06 4040 7895

Overige Diensten: Contact
bottom of page