top of page
WhatsApp Image 2022-12-08 at 19.08.39.jpeg

Kosten

Wij begrijpen dat er naast onze boomvisie, financiën een belangrijke rol spelen in uw beslissing of u ons een opdracht gunt. Daarom bieden wij ons specialisme tegen marktconforme tarieven aan.

 

De kosten van het werken met en rond bomen is afhankelijk van veel verschillende factoren. Hieronder worden een aantal belangrijkste genoemd:

Dropzone - hoeveel ruimte is er om takken te laten vallen?

Formaat boom en werktype - hoe groot is de boom, en wat voor werkzaamheden worden er exact uitgevoerd?

Bereikbaarheid boom - hoe bereikbaar is de boom en hoe lang zijn we bezig met het opzetten van ons materieel?

Risico - boomverzorging is gevaarlijk werk, zijn er omstandigheden die de werkzaamheden in de boom extra risicovol maken?

Afvoeren afval - voert u zelf het afval af, of doen wij dat?

Wegens de grote hoeveelheid factoren die een invloed hebben op de prijs is het nodig om voor elke situatie apart een prijs te berekenen. Dit kan bij kleinere bomen soms via een foto, maar in andere gevallen moet ik de situatie in het echt beoordelen. Daarna zal er een (schriftelijke) vrijblijvende offerte worden opgesteld en met u worden gedeeld.

Voor een boominspectie hanteren wij wel een vaste prijs. Deze bedraagt 195 euro inclusief BTW en een rapport. Kijk voor meer informatie over inspecties hierop. Voor inspecties hanteren wij een reistijd(heen en weer) van hooguit 1:15 uur. Mocht u verder weg wonen, neem dan vooral contact op. We helpen u graag verder.

Wie zijn wij?: About
Vraag een vrijblijvende offerte aan
arrow&v
arrow&v

Dankuwel voor uw aanvraag! We nemen spoedig contact op.

bottom of page